PEC Manresa

18 de maig del 2010

El Consell d'Infants inaugurarà el 26 de maig la remodelació del Parc de Sant Ignasi

El Consell d’Infants de Manresa inaugurarà la remodelació del sector del parc de Sant Ignasi que van ajudar a redissenyar el proper dia 26 de maig, a les 11 del matí, amb la presència de l’alcalde Manresa, Josep Camprubí; la regidora d’Educació PEC, Sònia Díaz; i la regidora de Medi Ambient i Joventut, Alba Alsina.
Els nens i nenes del consell van participar el curs passat en la projecció d’una àrea de jocs infantils a la coberta dels Dipòsits Vells, que es va inaugurar en acabar el curs escolar, i es van encarregar la confecció d’una maqueta per escola d’una zona de jocs del Parc de Sant Ignasi, que és la que s’inaugura ara. La inauguració consistirà en la instal·lació d’una placa en la qual es deixa constància de la col·laboració del Consell d’Infants.
Els infants van haver de pensar en l’ordenació de tot l’espai: accessos, jocs infantils, bancs, fanals, fonts, etc. Les maquetes, que van formar part de l’exposició “Noves visions del Parc de Sant Ignasi”, van ser valorades pels tècnics municipals i entre totes les aportacions es va elaborarà el projecte definitiu. Els infants van haver de tenir en compte que el pressupost màxim d’inversió era de 18.000 euros. Les escoles que van participar el curs passat foren Ave Maria, El Pilar, Joviat, La Font, La Salle, Oms i de Prat, Pare Algué, Puigberenguer, Renaixença, Sant Ignasi, Santa Rosa de Lima, Sèquia, Vedruna, Jeroni Moragas i Pare Ignasi Puig.

1 comentari:

Anònim ha dit...

quines propostes an sortit al final?